Nog één (kort) nachtje slapen...... - Reisverslag uit Esbeek, Nederland van Dion, Carmen en Sterre - WaarBenJij.nu Nog één (kort) nachtje slapen...... - Reisverslag uit Esbeek, Nederland van Dion, Carmen en Sterre - WaarBenJij.nu

Nog één (kort) nachtje slapen......

Door: Wij

Blijf op de hoogte en volg Dion, Carmen en Sterre

28 Augustus 2013 | Nederland, Esbeek

......en dan is het eindelijk zover. Zes weken camperen door Amerika en Canada. Wat een vooruitzicht! Alles is gepakt, huis is gepoetst, de verzorging voor onze paardjes is geregeld en hier en daar nog een (voorlopig) laatste bakkie koffie gedaan. Vandaag mogen we lekker 'uit eten' bij mama Fanny, dus we hoeven vanavond alleen nog maar te ontspannen en uit te kijken naar onze reis.

Als het goed is landen we donderdagavond rond 20.40 u (NL tijd) in Seattle. Daar is het dan 11.40 uur, dus moeten we effe flink doortrekken voordat we kunnen gaan slapen. De middag in Seattle moeten we op pad voor wat spulletjes, waaronder een autostoeltje voor de kleine meid. Kopen is een stuk voordeliger dan huren voor zes weken! Ook meteen een afspraak maken om vrijdag de camper op te halen en dan kunnen we op pad. De eerste twee a drie dagen zijn we nog op Amerikaans grondgebied, maar dan varen we naar Canada (Victoria op Vancouver Island). Wat ons betreft volgt dan vermoedelijk al één van de hoogtepunten; we gaan Orca's spotten! Maar zover is het nog niet.

We hopen met grote regelmaat verslag te kunnen doen van onze belevenissen en proberen er zoveel mogelijk mooie foto's bij de plaatsen.

• 28 Augustus 2013 - 17:16

Imca Van Dijk:

Een goede reis en heel veel plezier! Ik ga jullie belevenissen hier in de gaten houden!!!

Groetjes Imca

• 28 Augustus 2013 - 17:48

Wilma:

hopelijk pakt Sterre het ritme ook snel op zodat jullie wat nachtrust krijgen, en daarna lekker met zijn drietjes erop uit, heerlijk!, geniet er weer van he, groetjes

• 28 Augustus 2013 - 19:53

Jack.:

Gerrie en Jack wensen jullie een heel goede reis toe . En slaap noch even lekker in dit Esbeekse. En vergeet de paarden maar even word voor gezorgd . Groetjes Gerrie en Jack.

• 28 Augustus 2013 - 20:27

Tam, Rich En De Meiden:

Heel veel reisplezier .....en kom veilig weer terug -X- ps. Ik zal onze "wandel-verhalen" opsparen :-)

• 28 Augustus 2013 - 20:31

Moniek:

Heel veel plezier en het stalletje voor je "knapzak" staat over zes weekjes klaar.

Groetjes uit Hulsel

• 29 Augustus 2013 - 09:32

José En Ad Bressers:

Wij hopen dat jullie geen last krijgen van heimwee.
    Je moet maar denken : "Sterre" stralen overal!!
    Heel veel plezier en een veilige thuiskomst.

• 29 Augustus 2013 - 10:18

Els :

Ohhhhh Orca's graag heel veel foto's posten. Geweldig. Geniet ervan.

• 30 Augustus 2013 - 13:30

Anke:

Wij zijn stront jaloers op jullie en kijken uit naar alles wat jullie te melden hebben. Have mucho plezier en geniet ervan. xx

• 30 Augustus 2013 - 14:59

Rob Mathijsen:

veel plezier!!

• 30 Augustus 2013 - 16:18

Wil:

hallo luitjes,
    hebben jullie een goede reis gehad vanaf Schiphol, heeft Sterre de lange vliegreis goed doorstaan.
    is de tocht door Amerika /canada nu definitief begonnen?
    geniet van al het moois wat jullie op je reis tegen komen, wij gaan jullie volgen en zijn benieuwd naar jullie verslagen en foto's.

groetjes uit Beek

• 30 Augustus 2013 - 23:28

M.F.:

Hallo C.D.S. Fijn dat jullie reis goed is verlopen en Sterre lekkere dutjes heeft gedaan.Zes weken weg ik zal jullie missen.Maak er weer een hele mooie reis van deze keer met jullie drietjes en vooral veilig.

• 31 Augustus 2013 - 18:37

Emiel:

Ik zou zeggen geniet er met volle teugen van. Tis behoorlijk lang zes weken zonder mij maar daar komen jullie wel overheen denk ik zo. :)

• 02 September 2013 - 08:04

Ben Saris:

Heel veel plezier en maak er echte "quality time" van en geniet.

• 03 September 2013 - 13:15

Maja:

ik wens jullie een hele fijne reis en kom gezond weer terug ..........

• 09 September 2013 - 21:15

Hans En Wil Van Der Leeuw:

Hallo CaDiSt, door defecte pc/beeldscherm konden wij jullie niet eerder "uitzwaaien" vandaar nu pas!!!
    Wij wensen jullie een fantastische reis!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Dion, Carmen en Sterre

Van donderdag 29 augustus tot vrijdag 11 oktober zijn we met z'n drieën met een camper op pad in Noordwest Amerika en Zuidwest Canada. We willen vooral veel mooie, adembenemende natuur zien. Als het enigszins kan willen we zeker met foto's van orca's en beren thuiskomen! We starten onze reis in Seattle om van daaruit snel Canada in te duiken. Grofweg gaan we via Vancouver Island, Vancouver en de bekende Canadese Rocky Mountains (Banff en Jasper NP) weer zuidwaarts naar Amerika. In Amerika doen we flink aantal nationale parken aan, maar in elk geval het oudste NP van de wereld, Yellowstone. Afhankelijk van de tijd gaan we dan via Las Vegas óf dwars Nevada via Reno naar San Francisco, van waaruit we op 10 oktober weer terugvliegen. We hebben er zin in!

Actief sinds 25 Aug. 2013